Hva skal du preke? 

For mange år siden var jeg på bibelskoletur til London. Gøy! Vi besøkte et bønnemøte i en stor menighet, og jeg ble bedt for! Bra det! Jeg trengte at noen ba for meg, for en bekymring hadde begynt å vokse; hva om jeg går tom for tema å tale over? 

17 år senere har jeg forsåvidt ikke sluppet opp for tema (så Gud hørte gjerne bønnen…) og snart står vi ovenfor en ny høst – med nye taleserier og tema på blokka.  Så; hva skal vi preke denne høsten? Jo; følgende serier er satt opp; 

Misjonskirken Bryne

Høsten innledes med marginer. Marginer – det er differansen mellom hva du har og hva du trenger. Vi skal se nærmere på både tid og penger. Tror det blir bra – og viktig! 

Videre skal vi snakke om kultur. Og da egentlig menighetskultur. For hvilken kultur preger oss, og hva vil vi egentlig skal prege oss? VIKTIG! Etter kultur går vi over i en serie vi kaller Typisk Jesus! Det er typisk norsk å være god, sies det. Men hva er egentlig typisk Jesus? Gleder meg – blir spennende!

November vies til når livet ikke fungerer. Ting går av og til skikkelig i mot… Hva gjør vi da? Hva gjør vi når verken familie eller trosliv fungerer? Hva gjør vi når helsa svikter?  

Høsten i Misjonskirken avsluttes med jul, og foreløpig arbeidstittel er all I want for Christmas! 

Toichpoint da – hva preker vi på Touchpoint?

Jo, høsten innledes med Typisk Jesus! For hva er egentlig typisk for Jesus – og hvordan viser det igjen hos oss som kaller oss kristne? Er de tingene som kanskje er typisk oss kristne, er det de samme tingene som er typisk Jesus? Eller spriker det…? 

Videre skal vi se på to spennende tema. Først; Når Gud tar kontakt. Deretter, Når Gud er taus. 

Det er temaene som er satt så langt for TP – mer kommer senere. 

Min bønn er at dette skal være noe som kan skape forandring. Kanskje i ditt liv, eller i livet til noen du skal invitere med. Håper vi sees til høsten! Velkommen til Misjonskirken! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s