Fullføre løpet! 

Det er lørdag ettermiddag, kl nærmer seg 16.15, jeg står ca 700 meter fra ærverdige Bislett stadion i Oslo – og jeg har et spørsmål i hodet…. hvor er pinnen, hvor er stafett pinnen? Det er halvannen time siden jeg løp første ettappe og ga pinnen til Torfinn Thorsen. Etter den tid er stafett pinnen fraktet rundt i Oslos gater, og jeg lurer på…. hvor langt er den kommet? Har den stoppet opp et sted? Er den fortsatt i bevegelse? Hvordan har det godt med generalsekretær Øyvind Haraldseid gjennom Frognerparken? Hvordan har det godt med Eirik Soldahl opp til Besserud? Hva med Maria Morfjord, Kjell Birkeland og Elisabeth Thorsen? Klarer vi å fullføre løpet? Får vi stafettpinnen inn til mål – tilbake til Bislett? 

Det går noen minutter, i kaoset og folkehavet kommer plutselig søstera mi løpende, med stafettpinnen i hånden. Nest siste veksling skal foretas. 700 meter, før jeg igjen skal gi pinnen til Torfinn Thorsen – som skal lede oss trygt i mål! 

Jada – vi fullførte løpet! Holmenkollstafetten! Slitne, svette, melkesyre, glede og latter! Fullførte gjorde vi, stolte var vi! Stafettpinnen kom tilbake til Bislett! 

I helgen løp vi Holmenkollstafetten, og målet var nettop – fullføre løpet! 

Tilbake i 2010 begynte Misjonsforbundet på en annen stafett. Vekst 2020. Et mål om dobling i løpet av 10 år. Vi nærmer oss oppløpet. Mye positivt har skjedd og skjer. Mennesker får møte Jesus. Menigheter blir revitalisert. Nye menigheter plantes. Vekst blant barn og unge – nå skal det fullføres! 

En stafett kan aldri vinnes alene. En stafett vinnes når mennesker arbeider sammen om et felles mål – få stafettpinnen i mål! Vekst 2020 nåes ikke med et soloraid, nei – det blir som en stafett, vi må fullføre i sammen! Derfor; la oss løfte blikket. La oss i sammen be og arbeide for vekst 2020, så vi i sammen kan nå vårt felles mål, dobling i Misjonskirken Norge. Så flere mennesker får møte Jesus som sin frelser! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s