«Se, nå skaper jeg noe nytt!»

Bryne Misjonsmenighet

Jeg opplever det som spennende å være en del av Bryne Misjonsmenighet om dagen. Mye folk som er innom menigheten, positiv dreiv og på mange måter noe nytt som spirer frem. I går var det søndag, (03.05) og vi var samlet til gudstjeneste. Siste møte i serien «Vendepunkt», og gårdsdagens tema var «Kirkens vendepunkt». På scenen i går var det på det meste 12 voksne og barn som var med og ledet forsamlingen i lovsang – og slikt blir det liv av.

En velsignelse å komme til menigheten kl 09.00 og se hele den gjengen som gjør seg klar til lovsang, og forbereder seg. Så mange folk i sving sier noe om nytt liv som bryter frem, og det gleder vi oss over. Med så mange engasjert blir det liv, glede, begeistring og engasjement.

Tidligere i uken så Thorleif (min pastorkollega) og meg over tallene for gudstjensten det siste året. Hvor mange er vi i gjennomsnitt på gudstjenesten? Vinter og vår 2014 var snittet 54 på gudstjeneste. Vinter og vår 2015 har snittet økt til 74. Det er en markant oppgang, og ja, vi gleder oss over det!

Vi tror på det som ligger foran for menigheten på Bryne. En flott menighet å være pastor i, med utrolig mange gode folk! Mange frivillige som er med og gjør en kjempe innsats for at menigheten skal vokse og bety noe positivt for mennesker på Bryne og Jæren! Jeg kjenner meg takknemlig og priviligert – og sånn er det godt å begynne en ny uke! Ønsker dere alle en god uke, så håper jeg vi sees i løpet av uken!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s