Besøk av Eagle Brook Church

Besøk av Eagle Brook.

Lørdag 18. april blir det spennende lederseminar i Misjonskirken Stavanger med lederteam fra Eagle Brook. Pastorer og nøkkelledere derfra vil fortelle fra menigheten, og utfordre oss i forhold til vår lokale kontekst og hvordan vi bygger menighet i Norge. Hvordan når vi flere mennesker for Jesus?
Søndag ettermiddag blir det kreativt seminar, samme plass. Mens på tirsdag taler Byron, en av pastorene i Eagle Brokk på Touchpoint, Jæren.

For min del har møtet med Eagle Brook betydd mye. Det har satt en ny retning i mitt liv med Jesus, og i forhold til min tjeneste. Det har gitt meg en større brann om å nå mennesker for Jesus, og ikke minst forkynne Han på en relevant og enkel måte! Pastorer og ledere fra Eagle Brook viser også en raushet, og et enormt tjenersinn i møte med oss nordmenn – og der har vi mye å lære!
Jeg gleder meg til noen dager sammen med gode folk fra Eagle Brook, og sammen med kollegaer og andre fra ulike steder på vestlandet! Tror det blir noen spennende dager – håper vi sees!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s