#familie

#familie

I hvertfall, i dag, mandag 13. april hadde jeg fri. Og denne mandagen var litt kjedelig. Hadde kanskje litt å gjøre med at jeg skulle til tannlegen, men uansett, en litt kjedelig fridag. Lite som skjedde. Rydda litt i huset, men ikke så alt for spennende det heller.

Klokken halv tre hentet jeg Matilde i barnehagen. Klokken halv fire hentet vi Gunn Rakel på jobb. Og i løpet av den timen snudde dagen min, og jeg innser igjen hvor viktige det er med #familie.

Vi gjorde ingen store sprell i ettermiddag. Grilla litt middag, slappet av på sofaen, før det var turn med Matilde. Etter turn var det leggetid for Matilde, og Gunn Rakel reiste på trening! Ikke de store utskeielsene, men jeg kjenner meg takknemlig for gleden over å være en del av familien!

Familie er viktig, og familien må vedlikeholdes, for den er det viktigste vi har!

Vår familie er ikke perfekt. Vi krangler om småting og kan lett bli sure. Men vi deler det viktigste, et felles bånd som binder oss sammen. Familien!

Jeg vil gjøre mitt beste for å styrke det båndet, og jeg vil gjøre mitt beste for å tjene familien min på best mulig måte! Jeg vet jeg ikke er perfekt, og jeg lykkes jeg ikke alltid slik jeg vil – men jeg vil minne meg selv og andre på – vedlikehold familien! Se etter de små tingene i hverdagen som oppmuntrer, som gleder og som styrker familiebåndet!

Kvelden ble forresten avslutta med besøk av svoger, utvidet familie. Før det var Liverpool kamp på krazy med Liverpool familien! Joda, familie er viktig! Familie skaper en større historie!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s