Touchpoint Jæren, det begynner å ta form

Touchpoint, Jæren.

Høsten 2014 startet Touchpoint opp på Jæren, nærmere bestemt på Bryne. Ett møte i måneden, fire totalt i løpet av høsten 2014. Vi opplevde at det kom mye folk allerede på første møte, og høsten ble god. Gode tilbakemeldinger, og folk fra hele Jæren. Etter en liten juleferie var det oppstart igjen i januar. Da doblet vi antall møter, og hadde gudstjenester annenhver uke.
Vi håper at vi gjennom arbeidet med Touchpoint, Jæren kan legge til rette for en arena hvor unge mennesker kan vokse i sin tro på Jesus. Vi vil at Touchpoint skal være et sted hvor du kan invitere dine venner, og at du og dere opplever Touchpoint relevnt og livsnært!

Touchpoint, Norge

Touchpoint ble startet i Kristiansand høsten 2013 med den visjon om at dette ikke bare skal være i Kristiansand, men i 10 norske byer og regioner. I Kristiansand eksploderte det, og mange fant veien til Touchpoint sine gudstjenenester. Fra Kristiansand spredte deg seg videre til Lyngdal, så til Jæren. Høsten 2015 åpner vi også opp i Oslo!
Gjennom arbeidet i disse byene og regionene ønsker vi å nå mennesker som er langt fra Gud og kirke, og gjøre dem til helhjertede etterfølgere av Jesus.

Vi tror på en videre vekst, og vi gleder oss til hva Gud skal gjøre i Touchpoint fremover!
Er du nyskjerrig, kom å se!
Du finner mer om Touchpoint her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s